Oude Trekker RijdenGastenboek

 • Marleen

  Gister met 30+ graden heerlijk 2 uur door het groene hart gereden. Prachtige route door dorp, polder en langs het water. We hebben genoten van de trekkers (met wat nostalgie naar vroegere tijden van sommige in onze groep), de prachtige route en het enthousiasme van Constant.
  Het was allemaal heel goed geregeld, dank voor de heerlijke middag!!

 • Bennie

  Super leuke rit gemaakt op een oude trekker.
  Geduldig en met passie is alles uitgelegd. Prachtige omgeving tijdens het rijden.
  Lunch was ook goed geregeld en erg lekker.
  Voor ieder wel iets lekkers.
  Echt een aanrader voor iedereen.
  We hebben genoten, bedankt

 • Anne

  Hele leuke dag gehad op de trekker vandaag! Hele vriendelijke en bevlogen gastheer, goede uitleg, lekkere lunch en prachtige route. Heerlijk om zo zelf rond te rijden door de polder. Zeker een aanrader.

  Hartelijk dank en wellicht tot de volgende keer:)

  Anne en Julia

 • Celine

  We hebben genoten van de poldertocht! Constant heeft alles super geregeld. Mooie, goed onderhouden trekkers. Een leuke route door de polder met een goed verzorgde lunch. Zeker een aanrader om met vrienden en familie op pad te gaan!

 • Marjan

  Met familie ter ere van de 65e verjaardag van onze vader een topdag gehad!
  Genoten van het mooie landschap en het rijden op de oude trekkers!

 • Fam. Wegman

  Even terug in de tijd met onze vriendenclub wat is dan leuker dan een tour met vijf oldtimer prachtig onderhouden trekkers
  door een prachtige omgeving rond de Nieuwkoopse plassen met dartelende lammeren en vele kleine pulletjes. Een lust voor het oog. Met goede begeleiding van Constant een tour met mooi weer en een vleug nostalgie. Afgesloten met een gezellig samenzijn in The Lake Inn met een goed verzorgde lunch, heerlijke soep met verse, royaal belegde broodjes. Echt de moeite waard!!! Hartelijke groet, René en Astrid Wegman

 • Reinder Douma

  Er lag een lang gekoesterde droom onder een hele laag stof, afgelopen zaterdag is deze droom afgestoft door Constant. Ooit begonnen te dromen door te spelen met een speelgoedtrekker, de Massey Ferguson 133.
  Afgelopen zaterdag een machtig mooie tocht gemaakt als trekkerchauffeur op de Massey Ferguson door de mooie omgeving van Nieuwkoop. Wat een belevenis dankzij Constant.
  Ik wil trekkerchauffeur worden….

 • ellen van manen

  seizoen 2022 is met onze groep broer/zwager/zus/schoonzus geopend!!!wat een geweldige dag onder begeleiding van de sympathieke constant speet.goede uitleg hoe te rijden op zijn prachtige tractoren en dan een schitterende molen tocht rijden met een stop bij molenaar johan. daar geweldig boeiende uitleg gekregen over de molenviergang .kortom alles zeer de moeite waard en een aanrader!!!!!!!!wij vonden het een dag met een goudenrandje !!!!!!!

 • Suzan

  Een erg leuke activiteit. Mooie trekkers, mooie route en vriendelijke en enthousiaste begeleiding. Echt een aanrader. Wij waren met een groep van 5 vrouwen en hebben een erg leuke dag gehad.

 • Charlotte

  Wat heeft Constant het leuk geregeld! We hebben genoten van het rijden op een oude trekker door een prachtige omgeving! Wat hebben we gelachen! Ook i.c.m. diverse spelactiviteiten was de middag volmaakt. Bedankt voor de goede zorgen en de lekkere appeltaart. Wij genieten nog even na van de foto’s.

 • Studievrindinnen uit schijndel zeeland

  Wat een geweldige dag hebben wij gehad. Ons jaarlijkse vriendinnen weekend gestart met oudertrekkerrijden.nl obv Constant. We werden ontvangen met een heerlijk kopje thee/koffie en dan onze kennismaking met de tractor 🚜🚜. We hadden het meteen onder de knie (nu hebben wij vrouwen wel vaker dingen snel door ha ha) en dus op naar onze poldertocht. Wat een mooie omgeving en wat een heerlijke uitgebreide lunch kregen we onderweg met als uitzicht mooie molens. Dan gaan we verder de polder door en we hebben volop lol en genieter van deze mooie ervaring. Rond de klok van half 4 zijn we terug op de boerderij en stappen met een voldaan gevoel onze tractor af. Wij hebben KEI GENOTEN (zo zeggen we dat in Brabant) Constant bedankt voor alle goede zorgen!! Groetjes uit Brabant

 • Jolanda

  Een tocht gemaakt rond Aarlanderveen, wat een mooie omgeving om met de trekker doorheen te rijden. We hebben ons prima vermaakt op de oude trekkers. Het heerlijke weer en de gezelligheid en het enthousiasme van Constant zorgde voor een heerlijke middag. Het bezoek aan de molen van Johan Slingerland was de kers op de taart. We vertellen het door!

 • Familie Vereijken

  Mijn vader is dol op trekkers en voor zijn 70e verjaardag hebben we met de familie een trekkerrit gemaakt. Mijn vader reed er natuurlijk zo op weg ;-) Na een duidelijke instructie van en oefening met Constant ging het rijden bij de rest van de familie ook goed genoeg om het ritje buiten het parkeerterrein en de wei te maken. Met een heerlijk zonnetje erbij hebben we in de prachtige groene omgeving gereden en tussendoor een lekkere lunch gegeten bij de molen. Dit was een fantastische ervaring om nooit te vergeten! Een aanrader voor een leuke dag met familie of vrienden! Complimenten voor de gezellige sfeer met Constant en het feit dat hij ons toch maar mooi op zijn bijzondere oude trekkers laat rijden ;-)

 • Ashley

  Een ontzettende leuke middag gehad, wat een geweldige ervaring. Heerlijk gereden door de polder, zo bekijk je het eens van een hele andere manier. Constant bedankt voor het lachen, de foto’s en de ervaring!

 • Dennnis

  Leuke toertocht door mooie polders .
  Heerlijke lunch.
  Unieke ervaring.

 • Louise en Peter

  Super leuke middag gehad en Constant was super vriendelijk. Echt een aanrader!

 • josette & jan

  Wat wil je nog meer…? Op een zomerse dag met een rustig gangetje door het fraaie landschap rond Aarlanderveen rijden op een David Brown 770!
  Onze enthousiaste en hartelijke gastheer-gids geeft ter kennismaking een professionele eerste instructie … en dan onder zijn begeleiding de openbare weg op.
  Wat hebben we genoten van deze bijzondere ervaring.
  Een aanrader om op deze manier eens kennis te maken met deze omgeving!
  Super leuk!!!

 • Cees Boom

  Erg leuke middag gehad onder begeleiding van Constant. Heerlijke lunch op een prachtige plek. De tocht ging over mooie weggetjes langs een schitterend gebied. Goed dat op deze manier de oude trekkers bewaard en onderhouden wordt. Komen vast nog eens terug!

 • Mareike

  Vandaag een heerlijke tocht gehad op de trekker! Tussendoor een lekkere lunch gehad met uitzicht op de molen en daarna weer verder op pad door de polder. We hebben genoten van het weer, het enthousiasme van Constant en natuurlijk van de trekkers! Mijn vriend vond het een zeer geslaagd verjaardagscadeau!

 • Denise

  Het doel om een wens te vervullen van onze moeder hebben we vandaag kunnen realiseren. Een prachtige poldertocht gereden met tussendoor een stop om bij een picknicktafel om te genieten van een verzorgde lunchpakket. Constant omtzettend bedankt voor het fijne contact, ontvangst, lunch, foto’s, de tocht en de beleving van het rijden van de geweldige oude trekkers. Met vriendelijke groet, Denise, Julian en gezelschap

 • Tilly de Jong

  Hele leuke middag gehad met Constant! We hebben de molentocht gedaan. Eerst een stuk trekker rijden, wat een hele ervaring was (;-). Daarna naar de molen waar we gastvrij werden ontvangen door de molenaar. Hij vertelde ons alles over zijn bedrijf. Daarna reden we weer terug op de trekker. We kregen de volgende dag leuke groepsfoto’s toegestuurd. Het was een hele leuke middag!
  Het extra leuke was dat het een besloten tocht, met ons gezin, was. Voor alle leeftijden was het een hele leuke en interessante ervaring!

 • Judith

  Lekker op de trekker!! Wat een TOPDAG, donderdag! Twee vriendinnen gierend op een rode oldtimer ( 1970) door het prachtig Nederlands polderlandschap. Na een korte instructie ( sterk linkerbeen) de smalle dijkjes op richting de molen voor een heerlijke lunch aan een picknick tafel. Vervolgens heeft gastheer Constant ons weer opgehaald ( hij rijdt voorop) en zijn we doorgereden naar Sari en haar 100 melkkoeien voor een informatieve en gezellige rondleiding. Via een andere mooie route weer terug.
  Eigenaar Constant is zeer gastvrij, geduldig en flexibel. In alle opzichten een dag om niet te vergeten!!

 • Robert John

  Top ervaring gehad met dit Oude Trekker rijden. We werden leuk ontvangen en na wat uitleg mochten we de weg op. Van af de locatie na een lunch plek gereden. Hier een fantastisch verzorgde, frisse, verse lunch gekregen en vervolgens via andere weg teruggereden. Een heerlijke middag gehad, op een prachtige locatie, met een zeer vriendelijke en relaxte begeleiding! Aanrader !

 • Anker

  Zaterdag 10 juli: een hele leuke middag gehad. Kwamen om 12 uur aan . Even gezellig kennismakingsgesprekje en koffie . Daarna de trekker gestart en begonnen aan de poldertocht . Constant ging ons voor. Onderweg nog even samen geluncht en daarna de rest van de tocht . Het was echt leuk en we hadden goed weer . Bedankt Constant .

 • Friso

  Unieke ervaring om te rijden met een klassieke trekker door het schitterende Groene Hart. Van de ontvangst tot het afscheid was alles top geregeld en ook de lunch was goed verzorgd. Constant bedankt!

 • Miranda

  Gisteren als verrassing voor de verjaardag van mijn man hebben we een tractor tocht gemaakt. Wat hebben we genoten! De glimlach op het gezicht van mijn man staat er nog steeds op!
  Groetjes, Willie, Miranda, Joyce en Demy.

 • Connie en Roel

  Vanmiddag een zeer leuke middag gehad met de molentocht. Constant: je hebt het heel goed voor elkaar zo! Heel erg bedankt. Connie en Roel

 • Astrid & Jerry

  Vandaag de Boerentocht gemaakt. Zeer plezierige begeleiding en het was een topdag!
  We kunnen het zeker aanbevelen!

 • Marijn

  Gister voor vaderdag samen met mijn vader die vroeger altijd boer wilde worden oude trekker gereden, wat een leuk uitje! En wat vond hij het geweldig! Alles goed geregeld, enthousiaste begeleiding en gave foto’s!

 • Carla

  Met vrienden een ochtend op een oude tractor gereden. Super leuk uitje. Goede begeleiding en vriendelijk. Prachtige omgeving en vreselijk gelachen. Echt een aanrader.

 • Renate Mulder

  Een uniek uitje voor de 75e verjaardag van opa. Hij heeft op en in elk vervoersmiddel gereden, maar nog nooit op een oude trekker!
  Wat een topdag! Gezelligheid, zon en een unieke beleving op de trekkers in het prachtige Groene Hart. Wij en in het bijzonder opa, hebben genoten van een heerlijk, goed verzorgde, trekkersrit.
  Het enthousiasme van gastheer Constant is de kers op de taart.

 • Conny Noordam

  Afgelopen zaterdag met ons gezin trekker gereden en wat was het leuk! We hebben genoten van de tocht en van onze gids Constant. We hadden een oppeppertje nodig ivm corona en dat is zeker gelukt! Echt een aanrader dus.

 • Trix Hofstede

  Zaterdag met mijn jarige man als verrassing voor hem en onze kinderen trekker gereden. Het was geweldig! Mijn man als boerenzoon wist al het nodige van trekkers af maar op een oldtimer te mogen rijden vond hij echt super. Vooraf heel fijn telefonisch contact gehad en aangegeven dat we graag luxe broodjes wilden hebben als lunch en dat was geen probleem dus kregen we super lekkere verse broodjes met carpaccio, zalm, gezond en tonijn. Echt veel werk van gemaakt en een heel geslaagd uitje geweest waar we nog lang van na zullen genieten. Nogmaals bedankt Constant!

 • Bas Hoogenbosch

  Een top middag gehad met een enthousiaste eigenaar/gids, een kundige en rustige uitleg van het trekkerrijden, prachtige trekkers en een mooie route door het Groene Hart. Ook was alles op en top geregeld, dus een absolute aanrader!

 • Monique

  We hebben enorm genoten van onze molentocht! Ik raad het iedereen, die toe is aan een origineel en hilarisch uitje aan. Het bezoek aan de molen was zeer interessant en, ik moet het toegeven, het weer en de toffe begeleiding van Constant, maakten onze middag echt een feest.

 • Joyce

  Heerlijke dag gehad met de familie ter ere van mijn vriend zijn verjaardag. Op voorhand goed telefonisch contact gehad en de wensen en mogelijkheden besproken. Hierdoor een goed persoonlijk programma kunnen samenstellen. Fijn dat er zoveel mogelijk was en bedankt dat je ons een mooie dag hebt bezorgd. Ik gok dat er nog lang gepraat zal worden over dit uitje.

 • Annemarie

  Een mooie middag, met een super gastheer. De lunch was zeer goed overdadig veel met een heerlijk eigen gemaakte eiersalade. Wij hebben genoten. Zeer zeker voor herhaling vatbaar….. bedankt voor de mooie tocht en middag

 • J.I. Kuipers

  Op vrijdagmiddag, 18 september hebben Jan en ikzelf, een geweldige trekkertocht gemaakt, in het Groene Hart, rond Aarlanderveen. Op een Deutz, uit een ver verleden. Met een heerlijk plofgeluid. En een ongelooflijk leuk bezoek aan de watermolen.

 • Rick

  Uniek om te doen, een mooie rit in een prachtig landschap met een hartelijke gastheer en natuurlijk die geweldige oude trekkers!

 • Don

  hele leuke middag gehad, mooie omgeving. enthousiaste organisatie. aanrader!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.