Oude Trekker Rijden

Gastenboek

 • Carla

  Met vrienden een ochtend op een oude tractor gereden. Super leuk uitje. Goede begeleiding en vriendelijk. Prachtige omgeving en vreselijk gelachen. Echt een aanrader.

 • Renate Mulder

  Een uniek uitje voor de 75e verjaardag van opa. Hij heeft op en in elk vervoersmiddel gereden, maar nog nooit op een oude trekker!
  Wat een topdag! Gezelligheid, zon en een unieke beleving op de trekkers in het prachtige Groene Hart. Wij en in het bijzonder opa, hebben genoten van een heerlijk, goed verzorgde, trekkersrit.
  Het enthousiasme van gastheer Constant is de kers op de taart.

 • Conny Noordam

  Afgelopen zaterdag met ons gezin trekker gereden en wat was het leuk! We hebben genoten van de tocht en van onze gids Constant. We hadden een oppeppertje nodig ivm corona en dat is zeker gelukt! Echt een aanrader dus.

 • Trix Hofstede

  Zaterdag met mijn jarige man als verrassing voor hem en onze kinderen trekker gereden. Het was geweldig! Mijn man als boerenzoon wist al het nodige van trekkers af maar op een oldtimer te mogen rijden vond hij echt super. Vooraf heel fijn telefonisch contact gehad en aangegeven dat we graag luxe broodjes wilden hebben als lunch en dat was geen probleem dus kregen we super lekkere verse broodjes met carpaccio, zalm, gezond en tonijn. Echt veel werk van gemaakt en een heel geslaagd uitje geweest waar we nog lang van na zullen genieten. Nogmaals bedankt Constant!

 • Bas Hoogenbosch

  Een top middag gehad met een enthousiaste eigenaar/gids, een kundige en rustige uitleg van het trekkerrijden, prachtige trekkers en een mooie route door het Groene Hart. Ook was alles op en top geregeld, dus een absolute aanrader!

 • Monique

  We hebben enorm genoten van onze molentocht! Ik raad het iedereen, die toe is aan een origineel en hilarisch uitje aan. Het bezoek aan de molen was zeer interessant en, ik moet het toegeven, het weer en de toffe begeleiding van Constant, maakten onze middag echt een feest.

 • Joyce

  Heerlijke dag gehad met de familie ter ere van mijn vriend zijn verjaardag. Op voorhand goed telefonisch contact gehad en de wensen en mogelijkheden besproken. Hierdoor een goed persoonlijk programma kunnen samenstellen. Fijn dat er zoveel mogelijk was en bedankt dat je ons een mooie dag hebt bezorgd. Ik gok dat er nog lang gepraat zal worden over dit uitje.

 • Annemarie

  Een mooie middag, met een super gastheer. De lunch was zeer goed overdadig veel met een heerlijk eigen gemaakte eiersalade. Wij hebben genoten. Zeer zeker voor herhaling vatbaar….. bedankt voor de mooie tocht en middag

 • J.I. Kuipers

  Op vrijdagmiddag, 18 september hebben Jan en ikzelf, een geweldige trekkertocht gemaakt, in het Groene Hart, rond Aarlanderveen. Op een Deutz, uit een ver verleden. Met een heerlijk plofgeluid. En een ongelooflijk leuk bezoek aan de watermolen.

 • Rick

  Uniek om te doen, een mooie rit in een prachtig landschap met een hartelijke gastheer en natuurlijk die geweldige oude trekkers!

 • Don

  hele leuke middag gehad, mooie omgeving. enthousiaste organisatie. aanrader!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

3 × drie =